cintamu mekar di hatiku



   kat india mana ada pontianak.


   tangan orang?


   kering.sekarang musim panas.


   ini bukan bunga sakura macam kat jepun sana.
   jadi wallpaper laptop aku la pulak shot ni.hehe.
   bourgenvilla _ Spring.


   tears don't fall _ Bullet For My Velentine.



    kerdil.




tension study.
next week Prelims exam.
keluar semua topic for the whole year study kt sini.
SEMUA.
Physiology , Anatomy , Biochemistry.
x lepas x boleh appear for Final exam.
pergh.
so aku pon pegi belakang hostel ada satu taman bunga situ utk tenangkan fikiran.haha.


pegi taman bunga tapi sambil dengar lagu Iron Maiden.
dalam hati ada taman.
cheh.
haha.


P/S : shutter count camera aku dah sampai 8600 ++ shots. gila banyak aku shoot.hehe.

This entry was posted in ,,. Bookmark the permalink.

4 Responses to cintamu mekar di hatiku

  1. OyOp says:

    siyes weyh..gua minat sama lu punya photography....hahaha

  2. psenk says:

    gila ah. kalau tak lepas prelimb xleh ambik? aku pun tak de macam tu.

  3. qidran says:

    oyop : makaseh2. tgu next year ak nk bli lens bru lak.hihi

    psenk : actually preliminary ni
    dia kira skali ngn internal assesments. so x score sgt pon xpe. janji lepas pegi final je.hehe. insyaallah~

  4. kedengaran sgt seram di situ kalau xlepas xleh pi final.

    goodluck.jgn jadi gila dulu ok.haha